W zespole Fundacji Europa Bridge współpracujemy z wolontariuszami z obwodu Chmielnickiego. Zgłaszają oni zapotrzebowanie na rzeczy niezbędne do życia na obszarach, gdzie toczy się wojna oraz tam, gdzie wojska rosyjskie wycofały się, a ludzie poszukują w gruzowiskach swoich domów czegokolwiek, co po nich pozostało.

Nasza pomoc dotarła do miasta Charkowa. To właśnie tam, małe dzieci, jako najbardziej kruche istoty, otrzymały wsparcie w postaci artykułów spożywczych i higienicznych. Sytuacja w Charkowie nadal jest napięta. Nie zaprzestajemy w Naszych działaniach. Oparcie otrzymujemy od Naszych stałych parterów, którzy na co dzień prowadzą własne firmy. Pomimo wielu zajęć w obrębie outsourcingu pracowniczego oraz świadczenia usług fryzjerskich i barberskich znajdują czas na zaangażowanie swoich zespołów do niesienia pomocy i aktywizują swoich pracowników poprzez wolontariat.

Te podziękowania, które pragniemy załączyć to przede wszystkim dowód na to, jak wiele znaczy pomoc, którą wspólnie świadczymy.